Placeholder image

2019-01-24: Startersbijeenkomsten (2 bijeenkomsten)

24 januari 2019
Ben je een gediplomeerd leerkracht basisonderwijs die begint in het onderwijs? 
De Pabo heb je nu achter je gelaten, waarin je hebt aangetoond startbekwaam te zijn voor deze functie. Je ontwikkeling gaat natuurlijk door. In de eerste drie jaar waarin je zelfstandig voor de klas staat, word je geacht het niveau basisbekwaam te bereiken. 
 
Als werknemer val je binnen de reguliere beoordelings- en functioneringscyclus van de directeur op je school. Daarnaast het je recht op een bovenschoolse coach die je begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling. Volgens de nu geldende CAO voor het basionderwijs heeft je werkgever de plicht je passende begeleiding te bieden om de stap te maken van startbekwaam naar basisbekwaam (en later ook naar vakbekwaam). 
 
Er worden voor jou ook 3 Startersbijeenkomsten georganiseerd waar je je ervaringen met andere starters kan delen op informele wijze. Ook worden er masterclasses georganiseerd met interessante onderwerpen, waardoor je geļnspireerd raakt om hiermee direct aan de slag te gaan in je klas. De onderwerpen van de masterclasses stellen we met elkaar vast in de eerste bijeenkomst.
 
Er zijn vier coaches binnen PROOLeiden en OBSG Leiderdorp. Dit zijn Suzanne Fallaux, Ingrid van Zoest, Mirte den Hollander en Sabine Haak. De coaches zijn collega’s met ruime ervaring in het onderwijs.
 

Meer informatie
Klik hier om u in te schrijven